Cariera

#domokos partners #avocatura #business #romania

Un nou jucator pe piata avocaturii de business din Romania – Domokos Partners

Emeric Domokos, Andreea Neagu, Artur Tintari si Oana Sarbu sunt partenerii unei noi societati puternice de avocatura din Romania: Domokos Partners.

 

Domokos Partners intra pe piata avocaturii de business ca o firma full-service, care acopera toate ariile de drept si care isi propune sa ofere servicii juridice inovative, de o calitate superioara, imbinand know-how-ul local al partnerilor cu experienta internationala la care acestia au fost expusi in cei peste 10 ani de activitate profesionala derulata in cadrul unei societati internationale de top.

Domokos Partners este o echipa formata exclusiv din jucatori experimentati in litigii si proiecte complexe, activi 24/7, a caror careu de asi este reprezentat de ariile Litigii, Arbitraj, Insolventa si Dreptul Penal al Afacerilor, dar care beneficiaza de o excelenta capacitate in arii conexe si o reprezentativa putere de lucru in mandate multidisciplinare complexe.

Emeric Domokos, Managing Partner, beneficiaza de o experienta profesionala de peste 15 ani in sfera litigiilor comerciale, administrative si civile si o competenta aparte in procedurile de restructurare si insolventa, avand o reputatie dovedita si confirmata atat de clienti cat si de colegii avocati. Emeric a reprezentat atat clienti straini, cat si clienti romani in fata instantelor nationale si internationale, fiind implicat in cauze de arbitraj international la ICSID. Un mandat extrem de reprezentativ pentru Emeric este obtinerea solutiei favorabile in cauza CEDO Barbulescu vs. Romania. Emeric vorbeste fluent limba engleza si limba germana.

Artur Tintari, Partner, are o experienta de peste 10 ani in litigii fiscale, corporative, administrative si civile, dobandind de asemenea o experienta aparte in procedurile de restructurare si insolventa, dar si in cele privitoare la executarea silita si alte proceduri judiciare conexe. Artur are o capacitate deosebita de a gasi solutii inovative asupra problemelor de natura legala cu care se confrunta societatile, atat in cadrul disputelor cat si a activitatii curente.

Andreea Neagu, Partner, cu o experienta de peste 11 ani, deprinsa prin activitatea sa atat in cadrul unor societati internationale, cat si locale, este un avocat experimentat, specializat in solutionarea litigiilor. De asemenea, Andreea are o puternica expertiza in insolventa si restructurari, precum si in dreptul penal al afacerilor. Andreea a asistat clienti de top in toate fazele procesuale aferente unui numar considerabil de mandate.

Oana Sarbu, Partner, unul dintre avocatii de elita din noua generatie si cu un potential extraordinar, a dobandit experienta in procedurile de restructurari si insolventa, in litigii comerciale, administrative si civile, activand totodata si in zona de consultanta, preponderent in ceea ce priveste tranzactii imobiliare importante, asistand clienti atat de partea cumparatorului cat si de partea vanzatorului.

Domokos Partners este o echipa inchegata in jurul sustinerii clientilor pentru realizarea cu succes a celor mai ambitioase proiecte!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea