Cariera

#oxford #harvard #universitati #universitati de top #universitati performante #Cambridge

Topul universitatilor care nu scot niciodata someri

Grupul francez de consultanta RH Emerging si institutul german de sondare a opiniei publice Trendence au realizat recent un top al universitatilor care nu scot niciodata someri.


In fruntea clasamentului, in care au fost analizate 150 de universitati, se afla Universitatea din Oxford. Aceasta este urmata de Harvard, Cambridge, Stanford, MIT, Priceton, Columbia, Yale, California Institute of Technology si Universitatea din Tokyo.

Top 10 al universitatilor care ofera cele mai bune sanse de angajare este condus de SUA si Marea Britanie, Universitatea din Tokyo, de pe locul 10, fiind singura scoala asiatica care ocupa un loc fruntas in acest clasament.

O alta surpriza a acestui top este si Universitatea din Moscova, care se afla pe locul 138, deoarece este singura institutie de invatamant din fostul spatiu comunist care intra intr-un astfel de clasament. Din pacate, Romania nu a reusit sa intre cu nicio institutie de invatamant in acest top.

Sursa foto: edu-news.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea