Cariera

#salarii romania #salarii mari #cele mai mari salarii

Topul salariilor din Romania

Domeniile IT, bancar si farma inregistreaza cele mai mari salarii din Romania. Diferentele sunt insa foarte mari intre pozitiile de nivel mediu si cele de top management.

Salariul este un element foarte important atunci cand se discuta de angajatii unei companii, iar de multe ori, pe langa diferitele beneficii oferite de un angajator, salariul poate reprezenta o metoda de fidelizare a angajatilor sau chiar de atragere a unor noi angajati.

Un programator este recrutat cu un salariu de 1.500 - 2.000 de euro pe luna, iar in cazul pozitiilor de management salariul creste pana la 5.000 euro sau chiar mai mult.

In domeniul bancar media unui salariu este circa 1.000 de euro in cazul unui manager regional. Insa, la nivelul de top management, salariile pot atinge si 1 milion de euro pe an, fara bonusuri.

Si domeniul farma ofera salarii atractive. Astfel, un farmacist poate castiga si 1.000 euro pe luna. Salarii atractive se gasesc si in transport, audit, telecomunicatii sau industria tutunului.

In capitala se ofera salarii cu peste 30% mai mult decat media pe tara. In sudul tarii se castiga salarii cu 20% mai mici, iar in regiunea de centru-vest cele mai bine platite locuri de munca sunt in domeniul bancar si industria auto.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea