Cariera

#cv #flexibilitate #clisee CV #munca in echipa

Top 3 clisee pe care sa le eviti in CV

Daca vrei sa ai mai multe sanse la interviul de angajare, trebuie sa acorzi o mare atentie si modului in care iti redactezi CV-ul. Cel mai important lucru pe care trebuie sa ti-l amintesti atunci cand iti creezi CV-ul este acela de a nu folosi un limbaj de lemn sau diverse clisee. Iata care sunt cele mai banale expresii pe care trebuie sa le eviti in CV-ul tau.

1. Lucrez eficient pe cont propriu

Angajatorii cauta oameni care stiu sa se integreze cat mai bine si cat mai repede intr-o echipa. Aceasta descriere nu il va impresioana pe un angajator. Munca in echipa a inceput sa fie din ce in ce mai apreciata si folosita.

2. Sunt flexibil

Flexibilitatea este deja un lucru banal pentru integrarea in munca. Asa ca nu mai este nevoie sa specifici si in CV acest lucru. Trebuie sa fii constient ca orice angajat cauta oameni care se pot adapta rapid la nevoile si noile cereri de munca.

3. Sunt sociabil/a

Desi recrutorii cauta personal cat mai comunicativ si prietenos, nu specifica in CV doar simplul fapt ca esti sociabil, ci vino cu exemple concrete.

Sursa foto: timetv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea