Cariera

#sefi #job #salariu #angajatori #facebook #cerinte # parole #transplant de rinichi

Top 3 cerinte ciudate la job

Criza financiara nu se resimte doar prin taieri de salarii si concedieri. Presiunea si stresul de a reusi in afaceri ii determina pe sefi sa ceara angajatilor indatoriri din ce in ce mai ciudate. Iata cateva dintre acestea.

1 Ture de cladire

Unul dintre cele mai recente exemple este cel al romancei din Hunedoara, care a fost obligata de seful sau sa dea ture cladirii in care lucra, deoarece acesta ar fi stat degeaba. Seful sau a motivat ca i-a cerut aceasta sarcina ciudata, pentru ca tanara sa isi justifice salariul.

2 Transplant de rinichi

Un alt caz ciudat de cerinte la job a avut loc in Florida. Deborah Stevens, de 47 de ani, a fost intrebata de sefa sa daca poate sa ii doneze unul dintre rinichii sai.

La inceput, socata si contrariata de aceasta cerere, Deborah a facut pana la urma acest pas, dupa ce initial refuzase.

Intoarsa insa la munca, Deborah s-a confruntat cu o situatie destul de ciudata, deoarece sefa sa isi schimbase complet comportamentul si o acuza ca se simte rau si ca ea este de vina. Dupa mai multe certuri, Deborah a fost chiar concediata de sefa sa.

3 Parolele conturilor de Facebook

Deoarece multe persoane isi selecteaza informatiile publice pe retele de socializare, din ce in ce mai multi angajatori le cer parolele conturilor viitorilor angajati.

Sursa foto: emmagem.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea