Cariera

#salariu #cariera #loc de munca #avansare cariera #studiu cariera

Timbrul jos al vocii iti poate aduce un salariu mai mare

Cercetatorii de la Duke University (SUA) au realizat recent un studiu in urma caruia au descoperit ca exista o legatura directa intre timbrul vocii unor manageri sau persoane publice si succesul pe care il au in cariera, inclusiv salariul pe care acestia pot sa il obtina.

Conform studiului, care a fost prezentat pe Forbes.com, managerii care au un timbru al vocii mai jos si mai profund conduc firme mari, raman pe pozitii de conducere mai mult timp si castiga un salariu foarte mare, fata de CEO care au un timbru al vocii mult mai inalt.

In cadrul acestui studiu, cercetatorii au analizat vocile a 800 de sefi de companii de top americane si, potrivit rezultatelor, acestia au remarcat ca, atunci cand exista o scadere de 22,1 herti in tonul vocii, acest lucru reprezinta 440 de milioane de dolari pe an in cifra de afaceri a firmei pe care managerii o conduc.

De asemenea, diferenta de 22,1 herti semnifica si un salariu mai mare de 187.000 de dolari pe an.

Sursa foto: www.bzc.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea