Cariera

#buget #cariera #loc de munca #prime #sarbatori #bonus #tichete #bonuri de masa

Tichetele-cadou, cel mai popular beneficiu extrasalarial

In contextul crizei economice, mai mult de jumatate dintre angajatii romani nu se asteapta nici anul acesta la prime de sarbatori. In lipsa banilor, tichetele cadou au devenit modalitati populare prin care firmele isi recompenseaza angajatii.

Tichetele cadou sunt bonuri cu uz universal si pot fi cheltuite in zeci de mii de magazine de toate tipurile, atat alimentare, cat si nealimentare. Aceste tichete cadou sunt scutite de taxe si impozite, iar tot mai multe firme le transforma in instrumente de motivare a angajatilor.

Astfel, tichetele cadou reprezinta un tip de beneficiu extrasalarial tot mai apreciat in ultimii ani, atat de angajatori, cat si de angajati.

Potrivit unui studiu realizat de compania Golden Mind & Spirit, din totalul de 4,2 milioane de angajati existenti in Romania, din care aproximativ 1,5 milioane nu au dreptul la tichete, deoarece sunt bugetari, 1,9 milioane de salariati primesc deja astfel de bonuri cadou.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea