Cariera

#targ joburi #oferta de joburi #locuri de munca

Targ de joburi in domeniile hotelier, administrativ si alimentatie publica

Peste 100 de locuri de munca in domeniile hotelier, infrumusetare, spa, administrativ si alimentatie publica sunt oferite de catre un grup de profil, in perioada 17-20 octombrie, in cadrul unui targ de job-uri din domeniul "Ospitalitatii". Targul se va desfasura la restaurantul Odeon din centrul Capitalei. Intrarea este gratuita.

Organizatorul evenimentului anunta ca vizitatorii targului pot aplica pentru urmatoarele posturi: receptioneri, sefi de sala, veselari, personal de intampinare restaurant, gestionari, personal administrativ, agenti rezervari, valeti, bucatari sefi, ajutor de bucatar. Se mai cauta stilisti, maseuri, kinetoterapeuti si personal pentru cosmetica si manichiura.

"Cele mai multe locuri de munca sunt adresate persoanelor cu studii medii care fie au deja experienta in aceste domenii, fie vor sa debuteze intr-o astfel de meserie", a declarat Alin Pop, reprezentantul firmei care organizeaza targul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea