Cariera

#bijuterii #cadouri #cadouri craciun #articole vestimentare #cadouri romani #mister cadouri

Surpriza! Romanii prefera sa spulbere misterul cadoului de Craciun

Misterul cadourilor de Craciun nu ii mai impresioneaza pe romani, care prefera sa primeasca de sarbatori ce isi doresc, nu o surpriza, care ar putea fi neplacuta pentru ei.

 

Cei mai multi dintre romani (68%) spun ca prefera sa isi aleaga singuri cadourile de Craciun, iar 60% din ei vor aloca pentru daruri in acest an un buget cel putin egal cu cel din 2012, potrivit unui studiu al companiei de cercetare de piata Reveal Marketing Research, citat de Mediafax.

In ceea ce priveste daruirea cadourilor, 70% din romani prefera sa ofere cadouri celor dragi. In plus, 27,7% din barbatii care au participat la aceasta cercetare sustin ca anul acesta vor cumpara pentru cei dragi cadouri mai scumpe, in timp ce femeile, in proportie de 40,9%, se arata mai cumpatate, asa ca vor aloca aceeasi suma ca anul trecut pentru cadouri.

Lista de cadouri cuprinde, in cazul barbatilor, electronice (18,9%) si articole vestimentare (11,6%), in timp ce femeile isi doresc schimbarea garderobei (14,8%) si innoirea colectiei de bijuterii si accesorii (11,5%).

Sursa foto: poze-imaginidesktop.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea