Cariera

#munca la domiciliu #cariera #loc de munca #romani # lucru de acasa

Studiu: Creste numarul romanilor care lucreaza de acasa

Un studiu recent care vizeaza modul de lucru al romanilor scoate la evidenta faptul ca multi dintre cei care lucreaza la firmele private nu isi mai desfasoara activitatea la birou, ci acasa.

Potrivit cercetarii comandate de Asociatia Directorilor de resurse umane ( Human Resources Club), peste 40% dintre firmele de pe piata romaneasca le permit angajatilor sa lucreze de la domiciliu.

Statistica arata ca in 20011 a crescut cu 5% numarul angajatorilor care permit lucrul de acasa.

In viziunea specialistilor in resurse umane , angajatii care lucreaza la domiciliu sunt mult mai relaxati, productivi si au mai mult timp pentru viata personala. De asemenea, munca la domiciliu presupune si costuri mai mici pentru angajatori .

Studiul mai arata ca peste 20% dintre angajatori au suplimentat bugetele de resurse umane in prima parte a acestui an.

Astfel, peste 50% dintre firme au bugete de resurse umane mai mari de 20.000 de euro, 25% au bugete intre 5.000 si 20.000 de euro, in timp ce un sfert dintre angajatori aloca pentru cheltuielile cu personalul sume mai mici de 5.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea