Cariera

#hidroelectrica # sef hidroelectrica # agentie de recrutare # director hidroelectrica

Statul da 250.000 de euro agentiei care va gasi seful Hidroelectrica

Recrutorii care vor gasi directorul general pentru compania de stat Hidroelectrica vor primi un bonus de 250.000 de euro de la stat, potrivit ministerului Economiei.

"Achizitia de servicii de recrutare de personal de conducere, in vedere selectarii Directorului General, din cadrul societatii S.C. Hidroelectrica" are o valoare estimata de 250.000 de euro, fara TVA, se arata in caietul de sarcini publicat pe site-ul ministerului.

Astfel, in ciuda disponibilizarilor de bugetari si inghetarea salariilor , anuntate deja, statul ofera o suma record pentru agentia de recrutare care va gasi directorul potrivit pentru Hidroelectrica, una dintre primele companii de stat care va avea management privat si cel mai valoros activ din portofoliul ministerului Economiei, de 3,49 miliarde de euro.

Durata contractului va fi stabilita in functie de durata relevanta propusa de agentia declarata castigatoare, dar in niciun caz nu va putea depasi 12 luni, de la data semnarii contractului de achizitie publica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea