Cariera

#management #companii de stat # management privat # selectia managementului privat # selectie manageri

Statul amana selectia managerilor privati

Statul a amanat selectia managementului privat in companiile de stat, pentru data de 20 ianuarie 2012. Pana atunci pot fi depuse ofertele.

La finalul anului trecut, Ministerul Economiei , Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) a modificat calendarul procedurii de atribuire si unele dintre criteriile de calificare in proiectul de introducere a managementului profesionist in companiile cu capital majoritar de stat.

'Prin diminuarea acestor restrictii, MECMA urmareste atragerea si motivarea celor mai mari firme de executive search la nivel mondial, precum si a companiilor de executive search cu prezenta regionala si cu expertiza deosebita in evaluarea si recrutarea de manageri de top in regiunea Europei Centrale si de Sud-Est si in Romania, pentru a participa la procedurile organizate', a precizat MECMA.

Ministerul a luat aceasta decizie dupa ce a analizat problematicile ridicate de mai multe companii de recrutare specializate, pentru a permite participarea cat mai multor companii experimentate din acest domeniu.

Conform noilor criterii, o asociere de firme de executive search trebuie sa aiba o medie totala a cifrei de afaceri pe ultimii trei ani de minim euro , indiferent de cifra de afaceri a fiecarui asociat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea