Cariera

#companie #obiective companie #sincron performance

Sincron Performance: instrumentul care aliniaza obiectivele companiei

Sincron Performance, solutia de management al performantei dezvoltata de echipa HR Sincron, ofera companiilor un instrument care faciliteaza alinierea obiectivelor individuale ale angajatilor cu cele organizationale.

Sincron Performance face parte din Sincron Talent Management, prima solutie 100% romaneasca dedicata proceselor de Talent Management. Pornim de la ideea ca talent management-ul nu este un scop in sine, ci exista pentru a sprijini realizarea obiectivelor generale ale companiei, inclusiv cel de a genera venituri.

Solutia Sincron Talent Management este un instrument indispensabil din punct de vedere functional pentru punerea in practica a strategiei de atragere si dezvoltare a talentelor in organizatie, deci de asigurare a celor mai importante resurse ale companiei. O parte semnificativa a talent management-ului o reprezinta managementul performantei.

Printre beneficiile solutiei Sincron Performance se numara: alinierea obiectivelor individuale ale angajatilor cu cel al companiei; automatizarea procesului de evaluare a performantei si obtinerea de informatii in timp real.


La final de trimestru se numara obiectivele indeplinite

In plin sezon al setarii obiectivelor de business pe urmatorul an, rezultatele evaluarilor de performanta sunt esentiale in identificarea angajatilor cu potential ridicat. Ati pierdut insa pana acum prea mult timp cu urmarirea indeplinirii obiectivelor anterioare si cu evaluarile de performanta?

Va puteti usura munca pentru anul viitor si obiectivele pe care le stabiliti chiar acum folosind Sincron Performance, care va automatiza procesul de evaluare in maniera specifica fiecarei organizatii si culturi organizationale si va ajuta sa cascadati obiectivul general in mod clar si relevant catre ceilalti.


“You Are What You Measure…”

…spune un vechi citat de management. Evaluarile de performanta sunt importante pentru ca urmaresc indeplinireaobiectivelor si identifica angajatii cu potential ridicat, deci resursele organizatiei. Sincron Performance va ajuta sa automatizati evaluarea performantei si in plus va pune la dispozitie o suita intreaga de indicatori prin care puteti urmari, monitoriza, masura si raporta tot ceea ce va intereseaza in mod specific legat de managementul performantei.

Va invitam pe noul site al solutiei Sincron Talent Management sa descoperiti mai multe despre Sincron Performance si celelalte solutii care va pot fi de folos in gestionarea proceselor de Talent Management!


Despre HR Sincron SRL

HR Sincron este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de solutii pentru talent management. Parte a Senior Group si companie independenta inca din 2007, HR Sincron se diferentiaza prin know-how si expertiza in automatizarea proceselor de talent management, cu o experienta de 8 ani de lucru cu procesele de HR, peste 80 de clienti si peste 100 de implementari de success in medii complexe de business.

Solutia Sincron Talent Management este adaptata pentru industrii diverse si companii cunoscute din auto, asigurari, banking, DIY & materiale de constructii, farmaceutice, FMCG, imobiliare, petrol & gaze, productie, retail, tehnologie & online, telecom, utilitati, agentii de recrutare si executive research.


Printre clientii HR Sincron se numara:

Companii: Kaufland, Dacia Group Renault, Romtelecom, Dedeman, Auchan, Groupama, Arctic, Asesoft Distribution, Emag, Libra Bank, Mondelez International, Renault, Generali Asigurari, Germanos Telecom, Albalact, Genpact, OBI, Nei Holding, TeamNet, CallPoint, Leadership Development Solutions, Ecovis etc.

Agentii de recrutare: Incrys, T&S Selectie Personal, Humangest Group, Consulteam, Catalyst, Stein&Partner, LCL Financial Recruitment, Brainer Consulting, Excon Consultanta, BCL Group, RoMarketing, Secluda Solutions etc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea