Cariera

#job #salariu #angajator #negociere #remuneratie

Secretul negocierii unei remuneratii avantajoase: salariul zero

Britanicul Brooke Allen, care a lucrat timp de 30 de ani ca manager si comerciant, sustine ca, pe parcursul carierei sale, a invatat ca negocierea salariului este o adevarata arta. Brooke sustine, de asemenea, ca in toti acesti ani a schimbat foarte multe joburi si spune ca a descoperit care este secretul unei negocieri avantajoase in ceea ce priveste salariul.

Britanicul Brooke Allen spune ca a primit cea mai buna remuneratie atunci cand a cerut un salariu de zero euro. Brooke sustine ca, desi pare riscant, aceasta metoda este una de succes, daca vrei sa obtii o remuneratie foarte buna atunci cand negociezi pentru un nou job.

La interviurile pe care le-a sustinut, Brooke le-a cerut si angajatorilor sa scrie pe o foaie ce salariu i-ar putea oferi. Britanicul a promis, de asemenea, ca oricare ar fi suma, el va semna contractul, cu conditia de a se ajunge la o intelegere in privinta unor eventuale compensatii.

Astfel, pentru un salariu de baza, Allen a scris cea mai mica suma pentru care ar lucra si i-a cerut angajatorului sa scrie si el o suma pe care ar oferi-o orcarui candidat.

"Ei au scris o suma de doua ori mai mare decat cea pentru care am lucrat eu inainte, iar eu am scris zero ca remuneratie", a povestit Allen.

Sursa foto: vrem-frate.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea