Cariera

#locuri de munca #banci #angajari ING #angajari raiffeisen bank

Se fac angajari la ING si Raiffeisen Bank. Afla ce posturi sunt disponibile!

O serie de institutii bancare din Romania au dat startul unor campanii de angajari in aceasta toamna. Se cauta administratori de cont, ofiteri colectare debite, dar si directori de agentie.

ING ofera pentru Bucuresti trei posturi: junior Java developer, senior Java developer, programator.

Banca Transilvania angajeaza la Alexandria persoanal pentru postul administrator de cont. Candidatii trebuie sa fie absolventi de facultate si sa aiba minimum un an de experienta profesionala.

Aceeasi banca recruteaza personal la Ploiesti si Buzau, pentru postul de ofiter colectare debite. Se cer studii superioare economice sau juridice si minumum un an de experienta in munca.

Tot in aceasta perioada se fac angajari la Raiffeisen Bank. Banca recruteaza trei candidati pentru postul de director de agentie in orasele Bucuresti, Timisoara si Targu-Mures. Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: diploma de studii superioare, minimum cinci ani de experienta profesionala si cel putin trei ani experienta in zona financiar-bancara, cunostinte foarte bune de limba engleza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea