Cariera

# agentia nationala pentru ocuparea fortei de munca # angajari germania #angajari danemarca

Se fac angajari in Danemarca si Germania. Afla in ce domenii!

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) si EURES anunta ca sunt disponibile o serie de locuri de munca in tari precum Danemarca, Norvegia si Germania.

In Danemarca se cauta dezvoltatori seniori .NET, cunoscatori de limba engleza. Se cer cel putin trei ani de experienta in programul C# cu platforma .NET si experiena in LINQ, ORM, Azure, Silverlight, WPF, MVVM si Azure. Angajatorul ofera salarii lunare de cel putin 3.300 de euro, plus asigurare medicala si contributii la pensie.

In Norvegia sunt disponibile urmatoarele posturi: ingineri marini, ingineri conducte sub presiune, ingineri supraveghetori, ingineri structuri si ingineri-manageri de proiect. Se ofera salarii cuprinse intre 5.000 si 9.200 de euro.

In Germania se angajeaza tineri specialisti in IT, licentiati in informatica sau inginerie electrica. Salariile incep de la 2.900 de euro si pot ajunge la 5.400 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea