Cariera

#productivitate #loc de munca #twitter #angajati #facebook

Angajatii care folosesc retelele de socializare sunt mai productivi

Angajatii sunt mai productivi daca au o activitate intensa in mediul online si cat mai multe conturi pe retelele de socializare, arata rezultatele unui studiu recent, prezentat de Mashable.com.

Aceasta concluzie contrazice total teoria conform careia angajatii pierd cel mai mult timp la locul de munca din cauza retelelor de socializare precum Facebook sau Twitter.

Rezultatul acestui studiu a fost confirmat in special pentru angajatii care lucreaza in departamentele de vanzari. Cei care aveau conturi pe Facebook, LinkedIn, Twitter si Pinterest au facut mult mai multe vanzari decat angajatii mai putin "sociali".

Totodata, studiul a aratat ca angajatii care aveau o intensa activitate pe retelele de socializare au petrecut mult mai mult timp la serviciu decat ceilalti angajati.

Pe de alta parte, cei care au realizat studiul atrag atentia ca este posibil ca angajatii productivi sa fie cei care se descurca mai usor in mediul digital, iar productivitatea sa nu fie asociata in niciun fel cu timpul pe care acestia il acorda retelelor sociale.

Sursa foto:www.ziarulevenimentul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea