Cariera

#dacia #angajari #renault #fabrica mioveni

Renault face angajari la fabrica Dacia de la Mioveni

Grup Renault Romania a dat startul unei campanii de recrutari la Bucuresti, Mioveni si Pitesti.

In Capitala sunt disponibile urmatoarele posturi: inginer Planning Proiect Inginerie, lider inginerie, specialist Materiale Calcule si Procedee Inginerie, specialist Simulare Numerica Electricitate/Electronica/Electrotehnica/Automatica.

Angajari se fac si la uzina Dacia de la Mioveni. Aici este disponibil postul de analist Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia. Candidatul ideal trebuie sa detina diploma de studii superioare, specializarea Tehnologia Constructiilor de Masini (TCM) sau Autovehicule Rutiere (AR). Se cere experienta de minimum cinci ani in domeniul industrial si cunostinte de franceza si engleza.

De asemenea, fabrica de la Mioveni angajeaza metodist inginerie, analist Calitate Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia si responsabil afacere inginerie.

Tot in aceasta perioada, Grupul Renault Romania angajeaza un inginer proiectant stante si matrite la Serviciul Tehnic - Matrite Dacia din Pitesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea