Cariera

# cariera de succes #cariera #microsoft office #pregatire candidati

Reguli de care trebuie sa tii cont pentru a avea o cariera de succes

Desi de multe ori majoritatea persoanelor care nu au succes in cariera gasesc o cauza externa pentru esecul lor profesional, vina le apartine adesea candidatilor, spun recrutorii in munca. Iata cateva reguli esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere daca vrei sa iti gasesti un job bine platit si sa ai succes in cariera.

1 Invata sa vorbesti si sa scrii corect gramatical

In ultimele sondaje facute, foarte multi angajatori s-au plans de proasta pregatire a candidatilor. Cel mai des, acestia au invocat numarul mare de greseli de exprimare pe care le fac candidatii, atat in scris, cat si in vorbire.

2 Invata sa folosesti pachetul Microsoft Office

Pentru a-ti gasi mai usor de munca, este foarte important sa stapanesti bine programe precum Microsoft Word sau Microsoft Excel, deoarece majoritatea companiilor pun mare accent pe utilizarea acestora.

3 Invata sa te descurci singur

Daca ai obtinut un job si inca nu te-ai imprietenit cu colegii, este important sa stii sa te descurci singur in orice situatie. Informeaza-te temeinic atunci cand primesti o sarcina. Astfel nu ii vei stresa pe colegi inca din prima zi cu milioane de intrebari si vei castiga rapid si simpatia acestora.

Sursa foto: zumi.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea