Cariera

#somaj #loc de munca #ajutor de somaj

Refuzi doua locuri de munca? Nu mai primesti ajutor de somaj

Premierul Emil Boc a anuntat ca ajutorul de somaj ar putea fi suspendat in curand pentru cei care refuza doua locuri de munca .

Somerii romani care beneficiaza si de asistenta unui consilier de la agentia pentru ocuparea fortei de munca nu vor mai putea refuza locurile de munca oferite.

In cazul in care refuzi doua locuri de munca propuse de ANOFM, risti sa nu mai primesti ajutor de somaj, informeaza Adevarul.

Peste 10.000 de locuri de munca nu sunt ocupate in acest moment in Romania.

"In Romania, somajul nu este foarte ridicat, suntem sub media UE, dar eu as vrea ca locurile de munca disponibile - si sunt peste 10.000 de locuri disponbile astazi pentru ocupare - sa fie ocupate de cei care au nevoie de un loc de munca , iar daca cineva refuza de doua ori oferirea unui loc de munca, in urma consilierii de catre un consilier de la agentia de somaj, a doua oara sa nu mai primesti ajutor de somaj .

Deci, iti ofer un loc de munca, il refuzi o data, daca si a doua oara l-ai refuzat, atunci din ziua urmatoare nu mai primesti ajutor de somaj, inseamna ca nu te intereseaza munca in Romania si vrei sa faci altceva. E un proiect la care ma gandesc in viitor sa il aplicam", a declarat premierul Emil Boc, la postul public de radio.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea