Cariera

#personalitate #alegere #model

Premium sau Freemium in videochat: o alegere bazata pe personalitatea unica a fiecarui model

Cel mai discutat si disputat job al momentului este, fara doar si poate, cel de model de videochat. Statisticile spun ca, in Romania, peste 100.000 de persoane activeaza ca modele de videochat, fie in cadrul unui studio profesional de videochat, fie de acasa.

 

Dintre toate avantajele de care se bucura un model de videochat, cel mai important ramane libertatea. Libertatea de a-ti alege programul, libertatea de a miza pe sectiunea care te avantajeaza cel mai bine: adult sau non-adult, dar si libertatea de a-ti pune in lumina personalitatea unica de fiecare data cand intri online. Nu in ultimul rand, libertatea unui model online se reflecta si in alegerea tipurilor de site-uri pe care acesta doreste sa lucreze.

Desi aceasta alegere este una fireasca pentru un model cu experienta, ea poate fi foarte complicata si confuzanta pentru un model incepator, care face primii pasi in industrie.

Esti model incepator si nu ai idee ce tip de site ti se potriveste?

Site-ul premium este cel in care fiecare membru are un preview live gratuit la camera fiecarui model intrat online, atata timp cat modelul respectiv nu este angrenat intr-o conversatie privata. Interactiunea din sectiunea free se limiteaza doar la conversatie si se restrictioneaza orice tip de nuditate din partea modelului. Scopul principal al modelelor care aleg site-urile premium este sa atraga membrii in privat si sa ii fidelizeze pe termen lung, sa dezvolte o relatie de prietenie care sa ii convinga sa revina si sa petreaca cat mai mult timp in privat.

Modelele trebuie sa indeplineasca anumite cerinte si sa respecte anumite conditii: cunoasterea limbii engleze la nivel de conversatie, atentia la aspectul fizic, acceptarea restrictiilor legate de nuditatea in spatiul free, respectarea promisiunilor efectuate catre membrii si dezvoltarea subiectelor de conversatie.

Site-ul freemium este cel in care activitatea modelelor se desfasoara preponderent in spatiul free. Scopul principal al modelelor este sa atraga cat mai multi membrii de la care sa primeasca tips, modelul fiind liber sa faca orice doreste atat in spatiul free cat si in cel privat.

Modelele pot face orice doresc ca sa indeplineasca cerintele membrilor, ceea ce de multe ori implica lipsa inhibitiilor legate de propria nuditate si o deschidere echivalenta catre totii membrii site-urilor freemium, atat catre cei care se dovedesc platitori in final, cat si fata de cei care acceseaza platformele doar pentru divertisment si companie online gratuita.

Alege site-ul de videochat plecand de la personalitatea si obiectivele tale

La prima vedere este foarte complicat sa-ti dai seama care este tipul de site de videochat potrivit pentru tine. In loc sa pornesti de la regulile fiecarui tip de site, nu mai bine ai porni de la tine, personalitatea ta si motivele pentru care vrei sa intri in aceasta industrie?

Esti o persoana fara inhibitii sau preferi intimitatea?

Daca esti o persoana extrovertita care se simte foarte confortabil cu propriul corp, site-ul freemium ar putea sa ti se potriveasca manusa. Nu ai conditii privind echipamentele tehnice utilizate, de tipul show-ului (nude / non nude) pe care il oferi si nici restrictii vestimentare.

Daca esti o persoana sociabila, careia ii place sa dezvolte conversatii ore intregi, atunci site-ul premium ar putea fi alegerea optima pentru tine, deoarece nu trebuie sa te expui unui numar mare de membrii pentru a-ti creste castigurile, ci doar acelora care sunt dispusi sa plateasca pentru o conversatie cu tine in privat. Focusul pe privat iti va aduce si un plus de siguranta din perspectiva confidentialitatii.

Esti deosebit de creativa sau preferi sa fii ghidata?

Pe un site premium ai multe reguli cu privire la ce poti face, ce stil vestimentar sa adopti, ce calitate trebuie sa aiba fotografiile tale, etc. In plus, este decizia ta daca si cat vrei sa te expui, stii ca toate interactiunile se petrec doar prin intermediul site-ului si ca toate modelele respecta aceleasi reguli. Reteta succesului a fost descoperita de mai multe modele din Romania, care au ajuns sa domine topurile internationale de incasari.

De de alta parte, pe un site freemium nu vei fi penalizata daca intreprinzi alta activitate pe parcursul orelor petrecute online, nu ti se impune o anumita conduita sau o anumita atitudine si chiar se prefera modelele mai dezinvolte, care se simt foarte confortabil cu propria sexualitate. In plus, pe aceste tipuri de site-uri membrii sunt obisnuiti cu modelele care au atitudinea girl-next-door, care prefera sa lucreze de acasa.

Cate ore poti sa lucrezi si cat de repede vrei sa faci bani din videochat?

Numarul de ore lucrate este la fel de important ca atitudinea atunci cand vrei sa alegi un anumit site de videochat, intrucat influenteaza direct veniturile pe care le vei obtine.

Pe site-urile premium este necesar sa lucrezi mai multe ore, pentru ca dureaza pana te familiarizezi cu toate conditiile si ai nevoie de timp ca sa construiesti relatii cu acei membrii care vor reveni in mod obisnuit sa discute cu tine in privat. Atunci cand vei reusi sa iti construiesti aceste relatii vei avea stabilitatea unor venituri constant ridicate.

Pe site-urile freemium poti alege sa lucrezi cate ore vrei inca de la inceput.

Fa o alegere informata care iti ofera libertate  

Indiferent de alegerea pe care urmeaza sa o faci, este esential sa fii suficient de informata si atenta la contractul pe care urmeaza sa il semnezi pentru a-ti asigura libertatea de a alege tipul de site pe care vei lucra ca model de videochat. Din postura de model incepator este posibil sa nu gasesti din prima stilul care te avantajeaza, tocmai de aceea devine esential sa nu semnezi un contract care ti-ar putea limita optiunile pe care le ai la dispozitie.

Contractul de colaborare cu Best Studios iti permite sa incerci jobul de model de videochat pe orice perioada de timp doresti, iar incasarile tale iti vor fi platite integral indiferent de valoare (chiar daca discutam despre 10 sau 10.000 dolari) si de perioada de colaborare (chiar daca discutam despre 1 zi sau 10 ani).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea