Cariera

#angajari piatraonline #piatraonline #angajari

PIATRAONLINE porneste in cautarea de #rockstars prin intermediul campaniei de recrutare online: Aseaza-te la biroul cu vedere spre viitor

Iti doresti sa faci parte dintr-o echipa creativa? Sa ai un birou cu vedere spre viitor si sa dezvolti proiecte care sa te inspire? Echipa PIATRAONLINE a pornit in cautarea de #RockStars, oameni pasionati de design, arhitectura si proiecte de succes care sa intregeasca tabloul companiei.

 

Sub conceptul Aseaza-te la biroul cu vedere spre viitor, https://recruiterflow.com/piatraonline/jobs, cel mai mare showroom de piatra naturala este in cautare de oameni creativi, pasionati de design, mereu dornici de noi experiente, persoane pentru care punctualitatea, curiozitatea si atentia la detalii fac parte din rutina zilnica. PIATRAONLINE este un mozaic de personalitati si pregatiri diverse.

”Nu vrem sa lucram mai mult, ci mai eficient, asa ca regandim constant procesele si tehnologiile astfel incat oamenii din echipa noastra sa dea tot ce au mai bun in fiecare zi. Provocam fiecare nou coleg sa se lase purtat pe culmile imaginatiei, pentru ca suntem pregatiti sa ducem fiecare proiect mai departe. De 10 ani selectam si importam cea mai buna piatra naturala din toate colturile lumii iar acest lucru ne plaseaza in zona de #GeneratorDeInspiratie”, mentioneaza Mariana Bradescu Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

De ce o campanie de recrutare online?

- reducem timpul de raspuns, facem primul pas printr-o intalnire online

- pentru ca ne da o flexibilitate si o adaptare rapida in functie de cine aplica, astfel incat sa pregatim intrebari personalizate pentru fiecare persoana care vine la interviu

- dupa o prima interactiune in cadrul interviului online, candidatul este invitat la o intalnire in showroom

- raspunsul final va fi oferit pe loc

Showroomul si pavilionul exterior care ii inspira pe toti cei care il viziteaza vor fi noul tau loc de joaca: un birou altfel care iti ofera spatiu sa te dezvolti si sa faci ceea ce iti place, un birou digitalizat, cu vedere spre viitor.

in echipa PIATRAONLINE gasesti un loc de munca pe termen lung, o echipa care se dezvolta constant, dinamica dar si noi provocari.

Platforma de recrutare lansata de PIATRAONLINE va fi folosita pentru a publica in mod constant job-urile disponbile in cadrul companiei astfel incat toti cei care doresc sa devina #RockStars sunt invitati sa acceseze pagina in mod constant pentru a verifica posturile disponibile.

"Vremurile se schimba, piata e din ce in ce mai dinamica, birourile viitorului capata alte valori, iar in contextul actual in care inca exista procese clasice de recrutare, este din ce in ce mai greu sa gasesti oameni care sa se potriveasca biroului cu vedere spre viitor pe care tu il ai pregatit pentru ei", conchide Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Alege-ti un job inspirat. si da inspiratia mai departe!

Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE a aniversat primii 10 ani in 2017 si este primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

Compania dezvolta proiecte care contribuie la consolidarea reputatiei si cresterii in domeniul sau de activitate. Lansarea Pavilionului Expozitional, cel mai mare showroom exterior din Romania, renovarea showroom-ului interior, sustinerea si promovarea proiectelor culturale, sunt doar cateva dintre proiectele care contribuie la apropierea brandului fata de consumatori.

Piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria etc.

Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro

Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Video prezentare showroom: https://www.youtube.com/watch?v=K6ujpnYdDwQ

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea