Cariera

#job #cariere #messenger #angajati #facebook

Peste o treime dintre angajati stau pe Facebook si messenger la munca

35% dintre angajatii romani acceseaza retelele sociale sau programele de tip " messenger " de la locul de munca. Unii petrec si peste patru ore pe zi la serviciu cu discutand cu prietenii pe Facebook si Yahoo! Messenger.

Sondajul realizat pe BestJobs a pus angajatilor romani intrebarea "Cat timp stai pe Yahoo! Messenger sau Facebook la munca?". In timp ce 65% au raspuns ca nu socializeaza cu prietenii la serviciu cu aceste unelte, 35% dintre angajati petrec cel putin o ora pe zi pe Facebook si messenger.

16,61% dintre respondenti petrec intre 1-2 ore pe site-urile de socializare, 3,96% intre 3 si 4 ore, iar 14,57% peste 4 ore, potrivit CariereOnline.ro.

La o alta intrebare a chestionarului, "Ti-ai asumat vreodata meritele pentru munca altcuiva?", doar 4% au spus ca fac acest lucru frecvent.

82,5% dintre angajatii nu vor sa primesca laude pentru munca altora, dar peste 12% au declarat ca sunt tentati sa faca acest lucru.

Sondajul BestJobs a fost realizat la nivel national si a inclus raspunsurile a peste 6.572 de utilizatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea