Cariera

#cursuri de formare profesionala #cariera #formare profesionala

Peste 3000 de persoane vor beneficia in octombrie de cursuri de formare profesionala

3.492 de persoane vor beneficia in luna octombrie de programe de formare profesionala gratuite, organizate de agentiile judetene pentru ocuparea fortei de mucna si agentia municipiului Bucuresti.

Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), luna viitoare se vor derula 161 de programe de formare profesionala.

Judetele in care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti sunt Iasi (200 de persoane), Brasov (196 persoane) si Bucuresti.

Cele mai solicitate meserii pentru care ANOFM organizeaza programe de formare profesionala sunt: lucrator in comert - 389 persoane, operator introducere, validare si prelucrare date - 267 persoane, ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie - 171 persoane, inspector (referent) resurse umane - 169 persoane, contabilitate - 166 persoane, comunicare in limba engleza - 163 persoane, frizer, coafor, manichiura, pedichiura - 160 persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea