Cariera

#joburi strainatate #locuri de munca #locuri de munca norvegia

Peste 250 de locuri de munca disponibile in Norvegia

Peste 250 de locuri de munca sunt disponibile pentru romani in Norvegia, recrutarea urmand sa se faca prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), anunta realitatea.net.

Norvegienii cauta ingineri de proces, cu peste cinci ani de experienta atat in industria petrolului si gazelor, cat si in proiectare. Salariile oferite sunt cuprinse intre 6.400 si 9.000 de euro brut.

Sunt vacante si zece posturi de sudori, care vor lucra la intretinerea instalatiilor pentru platformele marine. Se cere cunoasterea limbii engleze si detinerea unui certificat de calificare in sudura.

Tot in Norvegia, se angajeaza si cadre medicale. Astfel, spitalele si clinicile norvegiene cauta cel putin 50 de medici specialisti romani. Cele mai mai cautate specializari sunt pediatrie, geriatrie, pneumologie, radiologi, medicina muncii, psihiatrie, urologie, cardiologie. Cazarea si transportul sunt asigurate de angajatori. Salariul minim oferit este de 5.000 de euro pe luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea