Cariera

#buget #cariera #loc de munca #oportunitati #criza economica #castig suplimentar

Peste 10% dintre romani isi doresc un al doilea job

Mai mult de 10% dintre romani nu sunt multumiti doar cu un loc de munca, chiar daca este cu norma intreaga. Acestia isi doresc inca un loc de munca, cu jumatate de norma sau la domiciliu, pentru a-si completa veniturile lunare modeste.

In contextul crizei economice, romanii sunt din ce in ce mai interesati de castiguri financiare suplimentare si isi cauta un al doilea loc de munca. Procentul celor care isi cauta insa al doilea job este mic comparativ cu media europeana de 50%.

Astfel, 76% dintre francezi isi doresc un al doilea loc de munca, potrivit unui studiu realizat la nivelul Uniunii Europene.

Dintre romanii care vor un al doilea loc de munca, 58% sunt femei cu studii superioare si cu locuinta in mediul urban. Studiul mai arata ca romanii isi doresc un al doilea loc de munca in special in perioada sarbatorilor de iarna, pentru a obtine venituri suplimentare si pentru a-si acoperi cu succes cheltuielile.

sursa foto: Finantistii.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea