Cariera

# dezvoltare profesionala #dezvoltare #workshop #top coach #workshop motivarea echipei

Organizatia dumneavoastra isi doreste rezultate mai bune, un profit mai mare si o cota de piata in crestere?

Ultimul studiu Gallup din 2012 arata ca 63% din angajati au declarat ca NU sunt motivati la locul de munca iar 24% erau chiar nemultumiti raspandind aceasta nemultumire in randul colegilor.

In total 87% dintre angajati lucreaza sub capacitatea pe care o au datorita faptului ca NU sunt motivati. Asta inseamna ca numai 13% sunt motivati. Cu aproximatie 1 din 10 angajati lucreaza cu adevarat pentru companie, la intregul potential.

Va invit sa va imaginati ce impact ar avea asupra companiei in care lucrati sau asupra afacerii dumneavoastra daca in loc de 1 angajat din 10 ar fi 3 sau chiar 8 din 10 care ar fi motivati si ar lucra la o capacitate apropiata de potentialul lor.

Va invit sa participati la Workshopul Motivarea Echipei pentru a descoperi tehnici si instrumente de motivare a echipei, pe care le puteti aplica chiar de a doua zi. Tehnici si instrumente pe care specialisti in activitatea organizationala le-au testat si rafinat pentru dumneavoastra in ultimii 20 de ani.

Durata cursului este de 2 zile si are loc in Bucuresti, in data de 14 - 15 martie 2014. Pentru mai multe detalii accesati: managercoach.ro

O noua provocare pentru piata de Coaching din Romania

TopCoach - totul despre coaching

"Comunitatea de coaching din Romania a mai facut un pas pe calea dezvoltarii si afirmarii odata cu aparitia TopCoach.ro. Acest site sustine coaching-ul din Romania prin promovarea individuala a coach-ilor, a scolilor de coaching si a firmelor care ofera servicii de coaching." Alexandru Frumosu - ACC, ICF

Daca esti in cautarea unui Coach... pe topcoach.ro ai cele mai mari sanse sa-l gasesti. Cu ajutorul unui sistem rapid de selectie si identificare iti vei gasi coach-ul cu care sa lucrezi. Selectia se realizeaza cu ajutorul criteriilor furnizate de facilitatea de cautare avansata . Ulterior, accesand profilul coach-ului poti afla si alte lucruri cum ar fi: certificari internationale, onorariu, testimoniale, tipuri de clienti cu care lucreaza, etc. Citind seria de articole „Interviu cu un Coach” vei avea ocazia sa-i cunosti mai bine pe cei cu care ai vrea sa lucrezi.

Daca esti deja Coach... TopCoach.ro te va ajuta sa te concentrezi asupra activitatii tale de baza, coaching-ul, si sa economisesti din timpul alocat identificarii clientilor pentru ca te vor gasi ei pe tine. Clientii nostri sunt motivati sa gaseasca un coach, isi doresc sa intre intr-o relatie de coaching si va fi usor de lucrat cu ei pentru ca vor sa aiba succes.

Daca vrei sa devii Coach... vei gasi pe TopCoach.ro articole scrise de profesionisti in coaching, stiri despre evenimente de coaching, oferte de formare in coaching ale diferitelor scoli din Romania, cursuri de coaching acreditate international precum si programe de formare continua pentru coachi (Approved Coach Specific Training Hours).

Te asteptam!
Echipa TopCoach

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea