Cariera

#job #online

Oferta de joburi online a scazut

Joburile disponibile in mediul online < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/au1" title=" Au ">au scazut in ultimele doua luni, cu aproape o treime.

Oferta de joburi vacante in mediul online a scazut cu mai mult de 30%, cele mai mari scaderi fiind inregistrate in publicitate si PR si sondaje si cercetare de piata.

Potrivit unui sondaj Balaur.ro, citat de Realitatea.net, numarul de locuri de munca vacante pe cele mai importante site-uri de recrutare este 12.147, in scadere cu 19%, dupa ce in luna decembrie a scazut cu peste 18%.

Cele mai mari scaderi au fost inregistrate in publicitate si PR si sondaje si cercetare de piata, unde ofertele de locuri de munca s-au redus cu 32%.

“Topul domeniilor cu cele mai multe locuri de munca s-a mentinut. +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Pe primele locuri se situeaza in continuare vanzarile si comertul, it ">IT -ul si telecomunicatiile, urmate de finante/Contabilitate/Asigurari”, a explicat Alexandru Ghise reprezentant Balaur.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea