Cariera

#cariera #obiceiuri #obiceiuri proaste #distrugere cariera

Obiceiuri proaste care iti pot distruge cariera

Felul in care te comporti poate determina daca vei fi sau nu promovat la locul de munca. Anna Musson, expert in imagine personala, atrage atentia ca sunt mai multe lucruri care, puse impreuna, creeaza o impresie generala nefavorabila care iti poate distruge cariera.

Unul dintre obiceiurile care iti pot afecta cariera este sa bei prea mult la o petrecere la care participa si colegii de birou, se arata pe site-ul News.com.au.

Supra-promovarea de sine, rezultatele nesatisfacatoare sau minciuna sunt alte obiceiuri neplacute care ti-ar putea ruina cariera.

De asemenea, exista oameni care cer feedback si nu le place ceea ce aud. Pana si acest lucru poate echivala cu distrugerea carierei.

Daca o persoana isi doreste sa avanseze in cariera, trebuie sa fie dispusa sa invete lucruri noi. Refuzul de a se adapta noilor tehnologii poate inseamna terminarea carierei.

Sa iti manifesti furia la birou ii poate schimba parerea superiorului tau despre tine, astfel incat cariera ta ar putea sa stagneze.

Sursa foto: forbes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea