Cariera

#yoga #terapie prin ras #relaxare job #pauza de ras

O noua metoda de a combate stresul la munca. Pauza de...

Chinezii au descoperit solutia pentru a fi mai relaxati la serviciu. In multinationalele din Hong Kong se organizeaza mai nou sedinte de terapie prin ras. In acest fel, sustin specialistii, atmosfera se destinde, iar angajatii dau mai mult randament.

Zilnic, salariatii din companiile mari au programata o pauza de zece minute in care se aduna intr-o incapere unde rad cat ii tin rarunchii. Expertii yoga care au conceput acest program sustin ca rasul este benefic pentru organism, fiind comparat cu un antrenament la sala de fitness.

Rasul stimueaza si munca in echipa. "Se construiesc relatii foarte bune. Productivitatea este in crestere, iar creativitatea este sporita la locul de munca", sustine Manesh Pamnani, expert yoga, citat de Digi24.

Managerii ai caror angajati au participat la acest experiment sustin ca oamenii din subordinea lor sunt mult mai fericiti si ca li s-a schimbat atitudinea fata de job.

Potrivit studiilor efectuate in ultimii ani, rasul poate intari sistemul imunitar si poate scadea tensiunea arteriala. In plus, in timpul unei sesiuni de 10 minute de ras, organismul arde intre 10 si 40 de calorii.

Sursa foto: theorganicbeautyblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea