Cariera

#agentie publicitate #publicitate

O noua agentie specializata in solutii digitale integrate

Cu birouri in 21 de tari si peste 4000 de angajati, Nurun, divizia specializata de digital a retelei Publicis Worldwide, se lanseaza si in Romania. Noua agentie va fi condusa de Calin Buzea si Liviu Toader in calitate de Co-Managing Directors.

 

Lansarea coincide cu un moment de reconfirmare a performantelor echipei de digital a Publicis Romania, cea mai premiata agentie in cadrul festivalului Internetics 2015 - cu 8 premii in categorii, precum: Web, Mobile, Interactive Campaigns si Best Use of Technology.

"Ne bucura faptul ca Romania se alatura retelei noastre globale, aflate in expansiune. Echipa de la Bucuresti se numara printre cele mai premiate din Europa Centrala si de Est, datorita talentului si creativitatii locale. Suntem convinsi ca Nurun Romania va aduce un aport semnificativ la capacitatea si valoarea oferite clientilor nostri.", declara Dawn Winchester, Global Managing Director – Nurun.

Nurun Romania ofera servicii integrate de comunicare digitala si dispune de o gama larga de expertize, de la strategie, creatie si social media, pana la programare si implementare.

Agentia va combina insight-urile de consumatori cu noile tehnologii pentru a dezvolta produse, servicii si platforme ce transforma experienta consumatorilor si asigura succesul clientilor sai intr-o lume conectata.

"Lansarea Nurun Romania reprezinta un mare pas in pozitionarea acestui brand in regiune si, in special, pe o piata atat de importanta precum cea romaneasca. intr-o lume conectata si aflata mereu in miscare, scopul nostru este acela de a oferi clientilor produse centrate pe valorile umane, menite sa creeze adevarate experiente. Peste 250 de strategi, creativi, designeri si oameni de IT din sase tari din CEE lucreaza impreuna, combinand metodele traditionale cu noile tendinte in tehnologie. Cu siguranta, suntem una dintre cele mai capabile retele din aceasta parte a lumii", declara Nico-Alexander Jahn, Coordonator Nurun in Europa Centrala si de Est.

Nurun Romania va fi condusa de catre Calin Buzea si Liviu Toader in calitate de Co-Managing Directors, reunind astfel cunostintele si experienta a doua domenii complementare.

Calin Buzea a condus MRM Romania inainte de a veni la conducerea departamentului de digital al Publicis Romania, iar acum, in noua sa pozitie, va gestiona zona de strategie, technologie si mobile.

Liviu Toader a condus Arc si, mai recent, Publicis Dialog, iar la Nurun va coordona proiectele din zona de shopper understanding & engaging si brand experience.

"Apartenenta la aceasta structura globala ne va permite accesul 24/7 la o retea colaborativa formata din 4000 de experti. Toate acestea ne vor da posibilitatea de a ne creste abilitatile de furnizare catre partenerii locali a unor solutii unice la nivel regional si global. Vom imparti cu clientii nostri instrumente, metode de lucru si know-how ale birourilor din Montreal si San Francisco, aflate in fruntea capabilitatilor tehnice si a celor de uzabilitate in zona digitalului international. Scopul final este cel de a sustine eforturile clientilor in transformarea business-urilor lor prin ceea ce noi numim "antropologie digitala", strategie, creativitate si inovatii tehnice", declara Calin Buzea, Co-Managing Director - Nurun Romania.

"Expansiunea digitalului si asteptarile consumatorilor de la tehnologie transforma atat interactiunea dintre brand-uri si consumatori, cat si modul in care brand-urile trebuie sa comunice pentru a ramane relevante. Scopul nostru este sa oferim solutii digitale inovatoare, integrate natural in ecosistemul de comunicare, menite sa transforme experienta consumatorilor cu brand-urile atat online, cat si offline. In acest context, cred ca expertiza digitala a echipelor noastre multi-disciplinare, precum si accesul la cele mai noi tehnologii si best-practice din reteaua Nurun reprezinta un pas inainte in consolidarea parteneriatului cu clientii nostri", declara Liviu Toader, Co-Managing Director - Nurun Romania.

Intr-o lume in care digitalul reprezinta o premisa indispensabila pentru succesul oricarui proiect de comunicare, Nurun Romania pleaca la drum cu o echipa de 25 de specialisti, cu sustinere tehnologica si informationala din partea retelei internationale, astfel incat toate campaniile sa fie abordate la standardele globale Nurun.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea