Cariera

#recrutare angajati # agentie de recrutare #job #loc de munca #munca in strainatate #firma de recrutare

O firma de recrutari a inselat zeci de clujeni

O firma de euro .

Firma le cerea oamenilor cate un comision de 300 de euro, pentru a pleca la munca in strainatate .
Acestia nu au mai ajuns in Italia, pentru ca reprezentatii firmei au sustinut ca hotelurile unde ar fi trebuit sa lucreze nu au avut clienti.

Persoanele inselate s-au adunat in fata sediului firmei de recrutari Adria International Work din Cluj pentru a-si cere banii inapoi. O parte dintre acestea au sesizat deja Inspectoratul Teritorial de Munca, care a inceput o ancheta in acest caz.

Patronul unui hotel unde ar fi trebuit sa munceasca persoanele inselate a fost contactat de unul dintre acestia, sustine ca nu ar fi auzit niciodata ca mai multi oameni trebuie sa vina sa lucreze in unitate. Mai mult, patronul italian ar fi spus ca hotelul este inchis, pentru ca a intrat in renovare .

Pe de alta parte, reprezentantii firmei de recrutare considera ca "muncitorii ar fi trebuit sa plece in Italia inainte de Craciun, insa acest lucru nu s-a intamplat, pentru ca hotelurile in cauza nu au clienti".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea