Cariera

#joburi strainatate #angajati romani #dulgheri romani # electricieni romani # joburi norvegia

Norvegienii angajeaza dulgheri si electricieni romani. Afla ce salarii ofera!

Companiile norvegiene vin cu noi oferte de munca disponibile prin reteaua europeana de ocupare Eures. Sunt disponibile posturi de tamplari, dulgheri, patiseri, ingineri, electricieni, pentru care pot aplica si cetatenii romani.

Norvegienii cauta sase persoane potrivite pentru postul de electrician. Candidatul ideal trebuie sa detina atestat de electrician, sa aiba experienta in prestari servicii si in constructii, certificat de comert si 2-3 ani de experienta. Candidatii trebuie sa aiba cunostinte de limba engleza sau de suedeza, norvegiana sau daneza. In functie de experienta si calificari, angajatorii ofera salarii cuprinse intre 22 si 28 de euro brut pe ora.

Tot in Norvegia sunt disponibile 10 posturi de dulgher sau tamplar. Se cer cel putin 2-3 ani de experienta, iar munca anterioara in strainatate constituie un avantaj. Si in cazul acestor angajari candidatii trebuie sa stie una dintre limbile straine mentionate mai sus. Salariul brut oferit variaza intre 21 si 24 de euro pe ora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea