Cariera

#nokia #concediati #jucu #salarii compensatorii #concediatii de la jucu

Nokia ofera concediatilor de la Jucu pana la sapte salarii compensatorii

Angajatii Nokia Jucu vor primi intre trei si sapte salarii compensatorii , decizia fiind luata in urma incheierii negocierilor cu sindicatele.

"In urma consultarilor, Nokia si reprezentantii sindicatelor au convenit in privinta pachetelor compensatorii care vor fi oferite tuturor angajatilor Nokia din fabrica de la Jucu , la finalul programului Bridge.

Pachetele compensatorii sunt peste nivelul prevazut in clauzele contractului colectiv de munca actual, depasind prevederile legislatiei din Romania, si reprezentand trei salarii de incadrare pentru fiecare angajat in cauza, la care se adauga un salariu lunar pentru fiecare an de vechime in companie", precizeaza compania intr-un comunicat.

De asemenea, Nokia va oferi o perioada de gratie , din 1 ianuarie 2012 pana la sfarsitul lunii martie 2012, "reprezentand o perioada suplimentara platita, care sa le permita angajatilor care isi pierd locul de munca sa se adapteze si sa se concentreze asupra reangajarii".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea