Cariera

#manager #stres #job

Nivelul de stres si siguranta jobului, cele mai importante aspecte pentru manageri

Managerii romani pun pe primul loc nivelul de stres si siguranta locului de munca. Salariile si beneficiile sunt situate pe locul doi in prioritatile managerilor.

Aproape doua treimi dintre managerii romani spun ca nivelul de stres si siguranta locului de munca sunt cele mai importante aspecte ce tin de viata profesionala , arata un studiu al firmei de recrutare la nivel de management Stanton Chase.

Mai mult dintre jumatate dintre managerii care au participat la studiu cred ca avansarea intr-o pozitie superioara si o relatie buna cu patronul sau actionarul sunt cele mai importante aspecte ale vietii profesionale.

"Unu din doi manageri au mai identificat ca importante si pachetul de compensatii si beneficii, echilibrul intre viata personala si cea profesionala, dar si aspectele legate de cultura organizationala ”, au explicat realizatorii studiului, citati de Realitatea.net.

Nivelul de responsabilitate si independenta sunt considerate prioritati de 30% dintre managerii ce au raspuns studiului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea