Cariera

#intretinere tabla magnetica # tabla magnetica

Mic ghid: cum scriem si cum stergem o tabla magnetica?

Unul dintre instrumentele de baza din cadrul oricarei organizatii, birou sau unitate de invatamant, o tabla magnetica reprezinta o investitie profitabila pentru o perioada indelungata.

In general, o astfel de tabla rezista pentru cel putin sapte ani, insa aceasta durata poate fi prelungita daca accesoriul pentru scris este intretinut corespunzator. In plus, orice model de tabla magnetica achizitionat din cadrul magazinului online Viamond are o garantie de 3 ani de zile.

Drept urmare, daca ai decis sa investesti in acest produs, este important sa stii cum trebuie intretinuta tabla, care sunt instrumentele pe care le poti utiliza pentru a scrie pe aceasta, dar si cum o stergi corespunzator. Descopera toate aceste informatii si multe altele in cele ce urmeaza!

-        Unde trebuie amplasata tabla?

In general, este recomandat sa eviti montarea acestui produs in locuri in care umiditatea este crescuta ori unde temperatura variaza. Respectand aceste sfaturi, vei preveni situatia in care tabla magnetica se umfla ori cea in care suprafata de afisare se onduleaza.

-        Care este scopul sau?

Folosita adesea in corporatii, organizatii, companii si in diferite institutii, o astfel de tabla te ajuta sa indeplinesti diferite scopuri. Cu ajutorul sau, iti va fi mai usor sa sustii training-uri, sa predai cursuri, sa organizezi comunicari intraorganizationale si multe altele.

-        Cum scrii pe o astfel de tabla?

Pe o tabla magnetica se scrie exclusiv cu markere speciale, lavabile. Totodata, este recomandat sa nu apesi foarte tare pentru a nu lasa semne. In cazul in care ai comis greseala de a utiliza un marker permanent, este recomandat sa scrii imediat peste cu unul lavabil. Dupa acest pas, sterge totul cu un burete lavabil, iar ambele straturi de cerneala vor fi indepartate.

De asemenea, nu evita folosirea accesoriilor. Mai ales in cadrul unei prezentari, acestea pot fi extrem de eficiente, fiind capabile sa atraga si sa mentina atentia publicului. De exemplu, poti apela la notite autoadezive multicolore, magneti sau post-it-uri.

-        Cum o stergi?

Tabla nu trebuie stearsa cu prosoape sau lavete, ci doar cu bureti speciali. Totodata, nu apela la solutii de curatare improvizate, care nu sunt recomandate de producator. In schimb, poti folosi spray-uri, bureti sau servetele special create pentru acest scop.

-        Cum se intretine?

Pentru a prelungi durata de viata a produsului, este recomandat sa nu apesi foarte tare pe suprafata ei nici atunci cand scrii, nici atunci cand o stergi. In plus, trebuie sa incerci sa feresti tabla magnetica de lovituri, socuri si de orice alte accidente care o pot zgaria.

Daca respecti toate sfaturile enumerate anterior, sansele ca tabla ta magnetica sa reziste trecerii anilor cresc semnificativ. Asadar, utilizeaza doar markere si bureti speciali, amplaseaza tabla intr-un loc ferit de umezeala si de schimbari extreme de temperatura si te vei putea bucura de aceasta pentru un timp indelungat. Prezentarile tale vor fi mult mai placute si mai eficiente, iar organizarea va fi floare la ureche!

In cazul in care inca nu detii o astfel de tabla sau daca ai nevoie de accesorii suplimentare pentru aceasta, apeleaza cu incredere la magazinul online Viamond.ro, unde vei descoperi doar produse de calitate superioara la cele mai avantajoase preturi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea