Cariera

#stres #pompieri #locuri de munca #militari #politisti #pr #piloti #reporter

Topul celor mai stresante 10 locuri de munca. Afla daca jobul tau se numara printre ele!

Aproape 73% dintre angajati sunt stresati de cel putin un factor la locul de munca, potrivit unui sondaj realizat de Harris Interactive pentru Everest College. Career Cast a intocmit un top 10 al celor mai stresante locuri de munca tinand cont de criterii precum pericolul fizic, expunerea publica sau riscul somajului.

Pe prima pozitie a topului celor mai stresante joburi se afla meseria de militar. "Fie ca se afla pe campul de lupta sau ajuta dupa uraganul Sandy, militarii sunt mereu in pericol", a declarat Tony Lee, unul dintre editorii Career Cast.

Pe urmatoarele doua locuri se afla pompierii si pilotii de avioane comerciale, care sunt direct raspunzatori pentru viata oamenilor si trebuie sa infrunte conditiile meteo nefavorabile, intarzierile si distanta de casa.

Meserii stresante sunt si cele de director de PR, din cauza expunerii publice permanente si raspunderii uriase pentru imaginea serviciilor si produselor promovate. In acest clasament mai figureaza meserii precum cele de reporter, fotoreporter, politist si sofer de taxi.

Sursa foto: amelie.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea