Cariera

#sisteme control acces cladire #sisteme control acces

Mentine un istoric riguros al accesului in compania ta cu sisteme control acces de ultima ora

Din cele mai vechi timpuri, la baza necesitatilor umane exista nevoia de protectie – a oamenilor si a bunurilor - de aceea, au aparut diverse metode de garantare a sigurantei, care au evoluat de la usi pazite, chei si lacate (introduse in era industriala) la tehnologii controlate electronic.

Instalarea unor sisteme control acces electronice este un concept aparut in anul 1960 ca raspuns la eliminarea unor probleme precum pierderea cheilor, abilitatea de a oferi sau restrictiona instant accesul in anumite cladiri si blocuri.

Scurt istoric

La inceput, astfel de sisteme erau dotate cu un cod PIN, urmat de inserarea sau atingerea cardului pe o banda magnetica.

Acestea poarta denumirea de cartele electronice. Incepand cu anul 1970, aceasta tehnologie a evoluat si au fost introduse "cartelele de proximitate", care astazi sunt foarte populare.

Acest tip de cartele sunt utilizate impreuna cu un cititor de control acces. Acest cititor de carduri este conectat la un punct de control inteligent care contine informatii stocate cu privire la cine este autorizat sa intre sau nu in cladire.

Acest sistem prezinta doua avantaje semnificative:

  1. Permit sau impiedica accesul intr-un anumit spatiu;
  2. Pastreaza un istoric al activitatii din cladire.

Compania Helinick are in vedere solutionarea problemelor de securitate electronica si adaptarea acestor solutii in functie de situatie.

In plus, aceasta companie dezvolta sisteme de control acces performante. Exista doua tipuri de astfel de sisteme pe care Helinick le pune la dispozitie clientilor care constientizeaza nevoia de siguranta electronica.

Acestea sunt:

  • Sisteme control acces fizic
  • Permit identificare si restrictionarea accesului;
  • Folosesc tehnologii electromecanice si biometrice;
  • Sunt aflate in legatura cu badge-urile angajatilor si ale vizitatorilor, cat si cu monitorizarea persoanelor si a bunurilor.
  • Sisteme control acces logic
  • Monitorizeaza spatiul fizic, dar si logic (resurse precum computer, fisiere, retele);
  • Utile in unificarea si administrarea resurselor umane si logice.

Astfel de sisteme ajuta la conturarea culturii organizationale in compania ta. De exemplu, cartelele de acces pot fi personalizate cu logo-ul companiei, o fotografie a celui ce detine cardul, cat si detalii privind statutul sau.

Helinick, partenerul ideal pentru siguranta electronica a companiei tale

Spiritul inovativ al echipei Helinick se observa si in modul de organizare al proceselor de lucru.

De aceea, exista trei pasi pe care compania ii urmeaza cu rigurozitate in orice proiect:

  1. Identificarea solutiei – Solutiile oferite de Helinick sunt personalizate in functie de cerintele fiecarui client;
  2. Executie si implementare – Departamentul de Management al Proiectelor are in vedere aceste doua responsabilitati;
  3. Servicii si mententanta – Printre serviciile mentenanta se numara mentenanta preventive, mentenanta corectiva si mentenanta intensiva.

Date de contact

Daca iti doresti sa intelegi mai bine ce inseamna „siguranta prin tehnologie”, viziteaza website-ul www.helinick.ro, unde ai acces la proiectele numeroase marca Helinick si la serviciile pe care compania le pune la dispozitia celor interesati de metode avansate dedicate sigurantei si securitatii electronice.

Pentru informatii suplimentare, contacteaza reprezentantii companiei la numarul de telefon: 0745.394.665

Adreas sediului central este: Strada Eraclie Arion nr.4, Sector 1, Bucuresti.

Advetorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea