Cariera

#munca in strainatate #joburi strainatate #locuri de munca #angajari strainatate

Marile companii cauta romani pentru munca in strainatate

Multinationalele scot la concurs sute de locuri de munca platite cu sume astronomice pentru cei care-si doresc sa lucreze in afara tarii.

In timp ce majoritatea corporatiilor taie fara mila din numarul de angajati, companii precum HP sau Coca-Cola cauta candidati din toata lumea pentru a ocupa sute de joburi disponibile.

HP SUA cauta IT- isti


Celebra companie fondata in 1939 de Bill Hewlett si Dave Packard, ofera 690 de locuri de munca in SUA. Producatorul de calculatoare si imprimante are nevoie mai ales de specialist in domeniul IT, o cerinta de baza fiind ca acestia sa fie absolventi de studii superioare.
 

Coca-Cola angajeaza in Austria


Daca SUA este prea departe, puteti alege sa aplicati pentru un loc de munca in cadrul unui furnizor Coca-Cola din Austria.

Joburile scoase la concurs sunt de: muncitori, instalator, conducator de motostivuitor, electrician, marketing-manager sau personal pentru o fabrica de productie de sirop de artar.
 

Auchan se extinde in Franta


Cu toate ca are deja 260.000 de angajati, lantul de supermarketuri prezent in 12 tari din Europa si Asia, continua sa caute personal.

Momentan sunt disponibile joburi in Franta. Auchan si-a impartit aceste locuri de munca pe trei mari domenii: conducerea la nivel inalt, managementul de cadre si angajatii simpli.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea