Cariera

#salariu #cariera #loc de munca

Locuri de munca in UE cu salariu de 5.000 de euro? Vezi ce se cauta

In luna martie, la Bruxelles, vor fi scoase la concurs 300 de locuri de munca platite cu 5.350 de euro pe luna. Pentru ocuparea acestora, trebuie sa ai cunostinte de Administratie Publica Europeana, Drept, Audit, Comunicare si Relatii Externe .

Cei care vor sa ajunga la Bruxelles trebuie sa participe, intre 21-22 ianuarie 2012 si 18-19 februarie 2012, la trainingurile de pregatire Euroconcurs. Aici, specialistii vor explica in detaliu, prin exercitii practice si teoretice, modalitatile rapide de rezolvare a testelor din etapa de preselectie .

Platforma online , disponibila gratuit, ii va ajuta pe doritori sa repete in orice moment testarea, in atmosfera specifica, sub presiunea timpului.

Salariile incep de la 4.000 de euro

"Pentru fiecare domeniu mentionat sunt disponibile posturi de administrator grad 5 (AD 5) la care salariul incepe de la euro 4.190,20 euro, iar la posturile de administrator grad 7 salariul incepe de la 5, 350 euro, plus restul de beneficii.

Acestea constau in alocatii pentru familie, alocatie pentru casa (2% din salariul de baza + 167 de euro), alocatie pentru copil aflat in intretinere (365 de euro), alocatie pentru gradinita (89 de euro)", a declarat Mihaela Stroe, training manager la Euroconcurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea