Cariera

#locuri de munca # agentia nationala de ocupare a fortei de munca #locuri de munca romania

Locuri de munca in tara: poti alege din aproape 10.000 de oferte

Aproape 10.000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, in perioada 12-19 aprilie. Cele mai multe oferte sunt in Cluj, Bucuresti, Timis si Mures, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Mai exact, 9.978 de locuri de munca au fost inregistrate la ANOFM, dintre care 938 pentru persoane cu studii superioare: ingineri si subingineri, programator - 68, asistent medical generalist - 25, consilier organizatie politica - 20, inspector asigurari - 20, reprezentant medical - 19, manager - 18, farmacist - 16, consilier juridic - 15 locuri oferite.

Cei cu studii medii, profesionale si lucratorii necalificati au de ales intre 9.040 locuri de munca, pentru meserii precum confectioner-asamblor articole din textile - 570, muncitor necalificat in industria confectiilor - 504, operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice - 371, muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet - 275 de locuri de munca.

Cei interesati se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca sau pot accesa pagina de internet a ANOFM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea