Cariera

#targ joburi #angajatori de top #joburi

Locuri de munca fara numar, la targul de joburi. Ce companii fac angajari si ce salarii ofera

Romanii care isi cauta un job au de unde alege! Pe 22-23 octombrie, la Sala Palatului, are loc targul de joburi “Angajatori de Top”. Cele peste 100 de companii prezente ofera aproape 4.000 de locuri de munca si salarii cuprinse intre 300 si 1.500 de euro.

In cadrul targului, ajuns la a 19-a editie, vor fi organizate 23 de programe de internship&trainee, 30 de workshop-uri si conferinte. De asemenea, in cele doua zile ale targului, vor fi prezenti peste 500 de specialisti in recrutare.

Multe dintre companiile prezente ofera, pe langa pachetul salarial, si o serie de extra-beneficii care constau in programe de training, teambuilding-uri, schimburi de experienta sau petreceri tematice, special gandite pentru dezvoltarea in companie si integrarea rapida in echipa.

Printre companiile care isi anunta la targ planurile de recrutare pentru perioada urmatoare se numara HP, OTP Bank, Telekom Romania, Kaufland Romania, Oracle, BCR, Ericsson, BearingPoint, TELUS International Europe, Computer Generated Solutions etc. Programul targului este joi, intre orele 10,00-17,00, si vineri, intre 10,00 si 19,00.

Susa foto: thelocal.ch

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea