Cariera

#manual de grile #candidati inm #emilian stanisor #universul juridic

Lansare Manual de Grile pentru candidatii la INM, de conf. univ. dr Emilian Stanisor, editura Universul Juridic

Marti, 25 iunie 2013, intre orele 18.00-19.00, Euro Best Team va invita sa participati la lansarea Manualului de grile-Drept Penal pentru Admitere in Magistratura, de conf. univ. dr Emilian Stanisor, editura Universul Juridic.


Emilian Stanisor este lector in cadrul programelor de pregatire pentru admiterea la INM si magistratura organizate de Euro Best Team, magistrat-procuror de cariera, fost lector INM, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate in domeniul dreptului penal, criminologiei si penologiei.

Pentru a participa la lansare sau pentru a putea adresa intrebari autorului cartii, va invitam sa va inscrieti la eveniment incepand cu data de azi, 19.06.2013, trimitand la adresa live@eurobestteam.ro, un e-mail cu  subiectul “inscriere lansare carte”, care va contine datele dumneavoastra de contact (nume, telefon, email).

IMPORTANT! Toti cei inscrisi la acest eveniment vor beneficia de o oferta speciala de pret la cursul de pregatire pentru admiterea la INM, care se va desfasura incepand cu data de 6 iulie 2013. Astfel, pentru toate cele trei cursuri: Juridic, Rationament Logic si Interviu, pretul total este de 4200 lei + TVA. Cursantii vor fi admisi in ordinea completarii formularelor de inscriere la curs, disponibile la adresa www.eurobestteam.ro/pregatire-pentru-admiterea-la-inm-si-magistratura

Manualul de grile aparut la editura Universul Juridic a fost conceput pentru a deveni un instrument esential in pregatirea candidatilor la concursurile oraganizat de Institutul National al Magistraturii. Grilele au grade diferite de dificultate si acopera teme majore ale dreptului penal, partea generala si partea speciala. Temele abordate in grile au avut o pondere foarte mare in subiectele probelor de concurs INM din ultimii ani. O sectiune importanta a manualului este dedicata explicarii tehnicilor si regulilor necesare unei pregatiri eficiente pentru reusita la acest concurs.

Evenimentul va putea fi accesat LIVE pe www.eurobestteam.ro/home/cursuri-live

Urmareste si Seminarul Online destinat candidatilor la Magistratura si INM organizat de Euro Best Team la data de 12 iunie 2013

Despre EURO BEST TEAM SRL

Companie de training si consultanta din 2007 a instruit pana acum peste 10.000 de cursanti, ofera 25 de traininguri autorizate si 30 de cursuri dedicate companiilor, din urmatoarele domenii: management, fonduri structurale, consultanta, achizitii publice, comunicare, juridic, resurse umane, protectia muncii, protectia mediului.

Din 2011, Euro Best Team a lansat in premiera in Romania primele cursuri de pregatire pentru candidatii la Magistratura si Avocatura.
Pentru prezentarea detaliata accesati www.eurobestteam.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea