Cariera

#joburi #soferi #joburi septembrie #agenti vanzari #specialisti finante #electricieni

Joburi noi pe piata muncii in luna septembrie. Iata unde iti poti gasi rapid un loc de munca

Unul dintre sectoarele de pe piata muncii cu cele mai mari cresteri a cererii de forta de munca este cel al asistentei medicale la nivelul intregii Europe. In Romania, cele mai multe oferte de munca sunt in domeniul vanzarilor, arata un studiu realizat recent de Observatorul european al locurilor de munca vacante publicate in luna septembrie.

Cea mai mare crestere a numarului locurilor de munca in sectorul asistentei medicale in UE a avut loc in intervalul 2008-2012 si a fost datorata mai multor factori, precum imbatranirea populatiei, progresele tehnologice, dar si cresterea asteptarilor populatiei in ceea ce priveste calitatea serviciilor.

In 2012 a fost inregistrat chiar un boom al cererii de forta de munca in domeniul asistentei medicale, perioada in care au fost angajate nu mai putin de 1 milion de persoane.

Totusi, asistenta medicala nu este singurul sector in crestere pe piata muncii. Pentru luna septembrie a anului acesta, cele mai multe locuri de munca sunt pentru agentii de vanzari - unde se inregistreaza o crestere de 89.000 joburi vacante, specialistii in finante, cu 27.000 de joburi in crestere, muncitorii din productie, cu 18.000 de locuri de munca, soferii de TIR, cu 17.000 de joburi, si electricienii, cu 15.000 de joburi.

Sursa foto: exclusivnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea