Cariera

#job #locuri de munca #croaziera #croaziere

Job pe vas de coraziera: Vezi ultimele oferte

Ofertele de joburi pe vasele de croaziera arata ca majoritatea companiilor cauta barmani, ospatari , bucatari, chelneri sau receptioneri. Pentru croazierele de lux se cauta instructori de aerobic, manichiuriste, pedichiuriste si coafeze, potrivit studiilor recente.

Cerintele incluse in oferta sunt varsta, intre 18 si 35 de ani, si experienta in domeniu, de minim jumatate de an. Desigur, cunoasterea unei limbi straine vine intotdeauna ca un avantaj in fata altor concurenti.

Salariile difera in functie de jobul oferit, arata studiile. De exemplu, un barman pe un vas de croaziera poate primi un salariu lunar intre 700 si 1500 de euro. Insa, cu cat este mai specializat in domeniu, cu atat este mai bine platit. De exemplu, o manichiurista sau o maseuza poate castiga pana la 2500 de euro pe luna.

Cei care se angajeaza pe un post de chelner sau ospatar pot castiga pana la 1200 de euro pe luna, plus binecunoscutele bacsisuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea