Cariera

#comunicare #training #vision consulting

Invata sa comunici eficient

Capacitatea de a comunica eficient reprezinta cel mai important atu in lumea moderna. Fie ca este vorba despre prieteni sau parteneri de afaceri, abilitatile de comunicare te vor ajuta sa te faci inteles si sa obtii lucrurile pe care ti le doresti.

De cate ori insa ti s-a intamplat sa fii inteles gresit? De cate ori nu te-ai intrebat de ce prima impresia pe care o faci nu reflecta intotdeauna ceea ce esti? La baza acestor probleme stau abilitatile tale de comunicare . Studiile, training-urile, cursurile te-au ajutat sa te perfectionezi din punct de vedere profesional, insa a venit momentul sa iei poate cea mai importanta lectie dintre toate: cea a comunicarii eficiente.

Vision Consulting te invita sa iei parte la cursul „Comunicare eficienta” si sa inveti care sunt cele mai bune modalitati de a comunica eficient, dar si metode de a relationa cu cei din jur. Cursul isi propune sa iti demonstreze ca, folosind cuvintele potrivite, poti obtine rezultatele mult dorite. Mai mult, vei deveni un expert in interpretarea si utilizarea limbajului verbal, dar poate si mai important, al limbajului non-verbal. Vei invata sa asculti si sa te faci ascultat, indepartand ambiguitatile si confuziile.

In perioada 28 – 29 ianuarie , Catalina Mariuta, certificat la nivel national, cu experienta semnificativa in training si business, iti va prezenta ABC-ul tehnicilor de comunicare. La finalul cursului, vei fi capabil sa comunici informatia in mod eficient, sa iti imbunatatesti relatiile sociale si sa te faci auzit si inteles de catre oricine, indiferent daca este vorba despre mediul familial sau profesional.

Cursul isi propune o abordare deschisa, in care practica reprezinta 70% din agenda de lucru . Jocurile de rol si situatiile concrete dezbatute atat cu ceilalti participanti, cat si cu trainerul, iti vor folosi drept reper pentru a-ti identifica propriile slabiciuni si pentru a le transfoma in avantaje.

In plus, ).

Si daca totul suna prea frumos, iata ce spun alti participanti care au trecut prin aceasta experienta:

"A fost un curs excelent, informatia pertinenta si de actualitate, prezentata intr-un mod simplu si eficient, Catalina reusind sa creeze o atmosfera destinsa, propice unei comunicari adecavate! "- Marian Bica - Limonade

"Am descoperit ca a sti sa asculti este la fel de important cu a sti sa te exprimi, si ca o comunicare eficienta presupune sa ai doua urechi si o singura gura!" Ionela Sardariu - Germanos
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea