Cariera

#angajat #sefi #atitudine #interviu #smartphone

Interviul de angajare: Cum descoperi ca vei avea un sef de cosmar

Un sef insuportabil poate transforma viata profesionala a angajatului intr-un adevarat cosmar si il poate determina sa demisioneze la scurt timp dupa ce a fost angajat. Exista insa anumite semne transmise de sef inca de la interviul de angajare, care il pot avertiza pe viitorul angajat in legatura cu atitudinea viitorului sau sef.

In general, un sef de cosmar foloseste foarte mult cuvantul "eu", care denota faptul ca toate lucrurile depind de el. De asemenea, este mai atent la mesajele de pe smartphone decat la candidat, ceea ce inseamna ca este genul de persoana care nu isi va face timp pentru angajat si problemele sale.

O alta dovada ca angajatul nu va avea parte de un job foarte relaxat sunt amenintarile pe care superiorul i le transmite inca de la prima intalnire. Mesaje ca "Nu vei avea o viata usoara aici, sa nu-ti inchipui ca la noi e distractie" sau "Sa stii ca vei avea mult de lucru" atrag atentia ca seful respectiv este genul de manager care pune presiune foarte mare pe subalternii sai.

Sursa foto: wisegeek.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea