Cariera

#cariera #hobby #pasiune

Intersectia dintre hobby si cariera: o pasiune dincolo de job

Unul dintre obiectivele pe care le are un om in viata este sa se bucure cat mai mult de fiecare moment, in special de cele care il fac fericit si implinit. Si, totusi, este si visul fiecarui om, sa lucreze pentru ceea ce il face fericit in viata. Pentru ca foarte multi oameni lucreaza mai mult pentru job si mai putin pentru visul lor, iar de multe ori jobul nu este chiar ceea ce le aduce fericire, este important sa ai in vedere fiecare optiune si sa alegi drumul sigur catre implinire.

Fotografia este o pasiune a multor oameni. Este un mod de a se exprima, mai mult in imagini decat in cuvinte, este o treapta care le ofera sansa de a trai prin proprii ochi si mai putin prin ochii altora. O pasiune naste un tel. Pasiunea pentru fotografie naste dorinta de a lucra toata viata doar pentru acest lucru. Insa, nu este suficient doar sa ai o pasiune, sa ai talent si sa nu stii cum sa construiesti acest puzzle. Cum reusesti sa unesti toate punctele si mai ales cum sa ai un venit din propria pasiune, iti spune articolul de mai jos.  

Calatoria - o a doua pasiune a ta

Pasiunea pentru fotografie se completeaza perfect cu pasiunea pentru calatorii. Sa obtii cele mai bune fotografii, sa ai cele mai frumoase si inedite cadre este o perspectiva si un deziderat al multor fotografi. Tot ce conteaza este sa alegi un loc inedit, un loc care sa iti ofere cadrele perfecte, dar care, totodata, iti aduc relaxare.

Cati dintre fotografi nu ar vrea sa se bucure de prima lor pasiune - fotografia - in timp ce calatoresc. Nimic mai adevarat, tinand cont ca, de cele mai multe ori, camera ii insoteste in toate excursiile si aventurile care mai de care mai spectaculoase. Cum poti face din pasiunile tale o adevarata cariera?

Te poti aventura intr-o calatorie alaturi de un aparat foto profesional.

Cum poate incepe cariera ta?

PhotoHotel este o companie europeana care pune la dispozitia turistilor un serviciu fotografic, disponibil in structura hoteliera. Mai exact, turistii au sansa de a li se imortaliza momentele unice din vacanta lor in cele mai frumoase fotografii. Cum poate un fotograf sa se bucure, in acelasi timp, de experienta oferita de Photohotel? Pasionatii de fotografie intra in programul Photohotel, alaturi de camera lor, si se identifica ca fotografi profesionisti disponibili pentru turisti. Iar partea cea mai interesanta, este ca tu, ca fotograf, pornesti intr-o aventura frumoasa pentru cariera ta de fotograf si calator.

De ce ai nevoie in viitoarea cariera?

F64 se situeaza pe piata ca fiind cel mai mare retailer de echipamente si accesorii pentru imagine (foto si video) din Romania si din Sud-Estul Europei. Portofoliul companiei cuprinde aproape 70.000 de produse, disponibile atat in magazinul online f64.ro, cat si in magazinul fizic din Bucuresti. Un fotograf pasionat va putea sa isi procure atat echipamentul complet pentru fotografii de exceptii, un aparat foto profesional DSLR sau compact, cat si numeroase accesorii pentru fotografii de exceptie.

In ce destinatie incepe cariera ta?

TUI TravelCenter este o agentie de turism care pune la dispozitia pasionatilor de calatorie sau celor care sunt in cautare de o vacanta, numeroase oferte si destinatii in diferite parti ale Europei, dar nu numai. Serviciile includ atat oferte croaziera, oferta la hoteluri, citybreakuri, vacante de o saptamana pe o insula sau chiar vacante de Revelion si Paste, oferte la zboruri si la bilete autocar etc. "Cum poti sa beneficiezi in cariera ta de toate acestea? Simplu. Calatoresti mai ieftin cu ofertele turistice de la TUI TravelCenter pentru destinatiile in care activeaza PhotoHotel."

Alatura-te comunitatii de fotografi, care se bucura de vacanta, peisaje inedite si transforma-ti  hobby-ul in job. Calatoresti si muncesti ceea ce iti place, dar te si relaxezi.

Sursa foto: Pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea