Cariera

#training # dezvoltare profesionala

Interact aniverseaza 18 ani pe piata de training si dezvoltare profesionala din Romania

Compania de consultanta si formare profesionala Interact isi serbeaza majoratul pe piata de training din Romania, un mediu competitiv, la maturizarea caruia contribuie de 18 ani cu programe inovatoare dedicate dezvoltarii personale si organizationale.

Aflata in top 5 jucatori pe piata de training din Romania, Interact are parteneriate internationale –si este singura companie din Romania care ofera certificare Emergenetics®, un instrument multifunctional prin care organizatiile pot dobandi o viziune clara asupra preferintelor de gandire si comportament ale angajatilor si care au impact asupra modului in care lucreaza individual si ca echipa, a modului in care dau si primesc feedback, sustin schimbarea etc.

"Cand am inceput, in urma cu 18 ani, piata de formare profesionala abia se contura in Romania, iar oamenii nu erau familiarizati cu ideea de coaching, personal development, leadership - concepte uzuale astazi. Ne-am propus atunci sa fim catalizatorul schimbarii de care orice organizatie are nevoie pentru a evolua. Am crescut in acelasi timp cu piata, ne-am maturizat si am creat programe complexe. in prezent mediul este foarte concurential, iar pezenta noastra in top se datoreaza eforturilor constante pentru autodepasire, invatare continua si o vocatie cultivata pentru transformari. Totodata, credem ca prin empatie si programe experientiale putem ajunge la transformari sustenabile", explica Georgeta Dendrino, Managing Director Interact.

In prezent, Interact sustine diverse tipuri de programe: simulari de afaceri, management & leadership, executive coaching, marketing, workshopuri de comunicare, strategie, vanzari, eficienta personala etc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea