Cariera

#senzor #stres #masina #concedieri #scuze #serviciu #masina de tuns

Cele mai ciudate scuze pentru intarzierile la munca

Peste 30% dintre angajatori au concediat cel putin un om in ultimele luni, se arata intr-un studiu recent realizat de CarrerBuilder.com. Pentru a scapa de eventualele sanctiuni, angajatii au venit cu o serie de scuze, cele mai frecvente fiind traficul aglomerat sau conditiile meteo nefavorabile. Unii angajati au invocat chiar si scuze ciudate pentru a-si justifica intarzierea.

Un angajat a povestit ca a intarziat pentru ca masina nu a pornit, deoarece senzorul de respiratie a detectat faptul ca soferul s-a urcat la volan sub influenta bauturilor alcoolice.

O angajata a marturisit ca, din cauza stresului de la locul de munca, a uitat adresa si s-a prezentat la sediul fostului job.

Un alt salariat i-a explicat sefului ca intarzierea sa este cauzata de masina de tuns. El a povestit ca a vrut sa se tunda inainte de a pleca la serviciu, dar masina s-a defectat. Drept urmare, angajatul a fost nevoit sa treaca in prealabil pe la o frizerie.

Sursa foto: capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea